Skip to content Skip to footer

Spådam

Elisabeth Persson22,90 Sek p/m

Utbildar Medium och Spirituella Hypnotisörer. Känd i Sverige, Norge och Internationellt. Många nöjda, fasta kunder.

Kära du!

Börja med att ställa en fråga vad du undrar över så ska jag med hjälp av mina guider och följeslagare svara på dina frågor. Jag kanaliserar via en ljus, ren och öppen kanal.

Hur gör jag? Jag tonar in på det du säger när du ringer eller ger mig mail. Samtidigt som jag talar med dig så ger jag dig healing och när du har lagt på luren så kommer du känna dig lättare i sinnet. När du är i balans kan du lättare fatta rätt beslut.

Normalt sätt behöver jag inga redskap men jag kan stämma av med spelkort, pendel och kanalen även då är det mina guider och vägvisare som visar vägen.

Låt oss säga att du står i en hiss på första våningen och för varje våning du tar uppåt kommer du att se världen från ett större perspektiv. För varje våning och steg du tar löser du gamla blockeringar eller annan gammal karma som hindrat dig att leva det liv du önskar.

Min uppgift är bl a att koppla på de som redan är utsedda att arbeta åt Universum och alla andra som behöver min hjälp. Jag har förmågan att sätta saker och ting i rörelse…Ibland vet du inte varför du mår dåligt och då kan jag hjälpa dig med verktyg inom hypnos.

Mitt mål är att du ska få svar på de frågor som du har och samtidigt känna välmående!

Välkommen att ringa mig!

Utbildning och kurser:
Internationellt och Nordiskt certifierad hypnotisör, Jack Johansen, Tidigare Liv Terapeut. Jag är ett utbildat medium, norska spiritalistföreningen, änglakurs e-kurs Doreen Virtue, Tala med dina guider, Sonia Chaqurette, Utbildad Lifecoach, Sofia Manning, Utbildad studie- och yrkesvägledare, Lunds Universitet, Dessutom utbildar jag Spirituella Hypnotisörer, Intuitiva Energihealers, och Lär ut hur du spår i vanliga spelkort. Kan kanalisera din själsfrände eller din tvillingsjäl. Författare till boken: Finn din Core Energy och Designa din framtid och Förbättringsprogram affärsinnovationer.

Tarot24.se