Attraktionslagen säger att du kommer att attrahera det du fokuserar på i ditt liv. Vad du än ger din energi och uppmärksamhet till, kommer det tillbaka till dig. Så om du håller fokus på bra och positiva saker i ditt liv kommer du automatiskt att locka till dig mer positiva saker. Om du är fokuserad på brist och negativitet, är det det som kommer att attraheras av ditt liv.

Så här fungerar det:

Lika lockar lika. Om du är upprymd, passionerad, glad, tacksam eller positiv, sänder du ut positiv energi. Å andra sidan, om du känner dig uttråkad, orolig, stressad, arg, irriterad eller ledsen, sänder du ut negativ energi.

Genom denna universella lag kommer universum att reagera på båda dessa vibrationer. Den avgör inte vilken av dessa vibrationer som är bättre för dig, den reagerar bara på energin du skapar, och den ger dig mer av samma. Du får tillbaka exakt vad du lagt ut där.

Oavsett vad du tänker och känner vid varje given tidpunkt, är din begäran till universum mer av samma sak. Dina energivibbar kommer att locka tillbaka energi till dig med samma frekvens. Du måste se till att regelbundet skicka ut tankar, energi och känslor som speglar vad du vill vara, göra och känna.

Dina energifrekvenser måste ställas in på vad du vill attrahera i ditt liv. Om du vill uppnå lycka och kärlek, då är vibrationsfrekvensen av lycka och kärlek vad du vill skapa.

Tänk på det här när saker och ting inte går precis som du hoppas eller tror nu. Tro på det goda och det goda kommer att hända. Som klärvoajant kommer jag att kunna hjälpa dig att se vilka möjligheter som ligger framför dig så att du kan fokusera positivt och komma dit du vill.