Många av dem jag pratar med är kära i någon som inte är tillgänglig just nu. Du drömmer om dem, du tänker på dem hela tiden, och du kan inte bry dig mindre om att dejta någon annan. Du får höra gång på gång vad du vet i ditt hjärta. Du känner dig karmiskt involverad (som själfulla kosmiska älskare) och känner att du har tillbringat minst ett liv tillsammans. Men av någon anledning verkar det som att du inte stannar här i livet, utan du längtar efter att få vara med personen. I denna manifestation av detta liv har du redan tillbringat för mycket tid i konstant hjärtesorg över att vara ensam, utan denna kärlek i ditt liv. Jag måste alltid vara ärlig, det är inte all kärlek vi ska fastna i, det finns en anledning till att det inte går bra, jag vet att det gör ont och många har försökt så hårt att släppa personen, men kan inte.

Jag vet hur svårt det är att gå förbi en olöst kärleksaffär. Jag har också sett denna smärta gång på gång.

Ge dig själv tillbaka till föreställningen att du inte kommer att få det du vill ha. Ge upp om ditt rationella sinne säger att det är hopplöst. Ge upp om dina vänner och nära och kära säger "återvinn ditt liv". Ge upp om du har ringt klärvoajanter och de har sagt: "Jag ser ingen framtida koppling. Jag ser inte den här personen i ditt liv med säkerhet." När du har använt alla sätt, rädda ditt eget liv och hitta lyckan igen.

Verkar det skrämmande? Nästan läskigt? Så här går du tillväga:

Bestäm och bekräfta det för vänner och nära och kära. Gör ett fast åtagande för dig själv att du är viktigare. Så mentalt se dig själv dra bort från deras energi. Meditera på att deras själar släpper taget om varandra. Visualisera det. Gör det så ofta du kan. Upprepa det en eller två gånger dagligen. Det är mer effektivt på detta sätt. Ta bort alla minnen och föremål som påminner dig om den personen. Frigör utrymme för ny kärlek. Radera och blockera i alla media. Om du vill få tillbaka ditt liv måste du släppa fantasin som DU är kopplad till. När ditt sinne vandrar och du börjar tänka på dem – eller prata om dem – Sluta! Ta ett djupt andetag, vrid dina tår och fingrar och dra dig tillbaka in i nuet - in i din kropp, i detta ögonblick. Vad är nästa åtgärd du behöver vidta? Vad har du framför dig? Ok, undvik alla tankar om det gamla förhållandet, alla minnen (tills du är överberoende av det), och flytta dina tankar till ett annat ämne. Gå vidare till något omedelbart som kräver din uppmärksamhet - något i ögonblicket. Prova detta ögonblick för ögonblick. När du verkligen tillämpar dig på dessa steg kommer du att känna dig starkare och kunna gå vidare med ditt liv. Jag vet att du inte kommer att kunna göra detta förrän du åtar dig det. Ta hand om ditt liv, eller så kan du fortsätta sitta hemma - ensam. Det är ditt val och tillsammans kan vi se vad som ligger framför dig för att du ska hitta en trevlig och lycklig resa i ditt liv.