Spådom är konsten att förutsäga framtida händelser och användningen av Clairvoyanten för att se framtiden har funnits lika länge som människor. Det finns olika sätt som används för att göra en förutsägelse om framtiden, och det görs av energier i universum eller övernaturliga krafter.

Clairvoyanta människor utövar sin förutsägelse genom att se bilder av hur saker och ting hänger ihop i ditt liv, och de kan känna vad människor runt omkring dig känner och tänker och vad de har för avsikter, och hjälpa dig att bli bättre rustad att nå dina mål.

Vissa Clairvoyanter kan också kanalisera meddelanden från dina andliga rådgivare, för att berätta saker som dina andliga rådgivare vill att du ska veta just nu!

En förutsägelse baseras på vad som omger dig nu och vilka val du kommer att ha. Det kommer alltid att vara så att en förutsägelse kan misslyckas om man gör andra val, eller motsätter sig förutsägelsen. Förutsägelsen kommer att se dina möjligheter och hjälpa dig att nå dina mål, genom att titta på vad som omger dig och hur du behöver manövrera för att nå dina mål. Vissa saker är helt klart som öde, medan andra saker kommer att vara upp till dig och dina val.